Svi požeški maturanti okupljaju se na livadi pored gradskog parka

1. Norijada u oorganizaciji udruge PUMA
(FOTO: Anđelko Banović)

15.05.2016. | V.B.
Pregleda: 11847

Savjet mladih Grada Požege u suradnji s Požeškom udrugom mladih aktivista (PUMA) organizira zajedničku proslavu posljednjeg dana srednjih škola u Požegi.



- Ovogodišnja norijada održat će se na livadi preko puta starog autobusnog kolodvora (kod biste Nikole Tesle).  Okupljanje svih škola bit će 17.5.2016. (utorak) u 12:30 sati, nakon čega će ih pozdraviti gradonačelnik, a program će trajati do 19 sati. Nakon zabave u parku maturanti se sele u Platinum. Organizirali smo zabavni program s dva DJ-a koji će puštati raznoliku glazbu, uz razne igre i izbor najbolje maturantske majice. Za red i mir bit će angažirani zaštitari uz nadzor policije koja će biti raspoređena na više lokacija. Maturantima će biti zabranjen unos staklene ambalaže na livadu - najavio je drugu požešku norijadu predsjednik Savjeta mladih Grada Požege i Marijan Crnjac.









Dodaje da je prošlogodišnja norijada bila pun pogodak, a da je želja svih okupljanje mladih u pozitivnom ozračju. Pokrovitelj norijade je Grad Požega.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI