Požega: Otvoreno državno prvenstvo odjevnih škola

Dani odjeće - publika
(FOTO: Mario Nakić)

24.03.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4793

Nakon današnjeg svečanog otvorenja u dvorani Sv. Terezije Avilske, započelo je 13. po redu državno prvenstvo "Dani odjeće" u Požegi. Natjecatelji iz 17 srednjih strukovnih škola iz cijele Hrvatske natjecat će se sutra u pet disciplina: odjevni tehničar, krojač, dizajn odjeće, modna kolekcija krojača i odjevnih tehničara i modna kolekcija dizajnera tekstila i odjeće. Tema natjecanja bit će svečana odora požeških Trenkovih pandura.

Natjecanje će se sutra održati u Obrtničkoj školi, a potom će u Gradskom kazalištu biti održana pobjednička modna revija.
- Ove godine sudjeluje ukupno 34 učenika iz 17 škola. U subotu ćemo održati okrugli stol članova Državnog povjerenstva i mentora, kazala je Iva Šnajder, ravnateljica Obrtničke škole u Požegi i organizatorica ovog natjecanja. Uz Obrtničku školu, suorganizatori su Agencija za strukovno obrazovanje i Državno povjerenstvo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI