Kuzmičani si za 50. rođendan kluba poklonili naslov prvaka

Ilustracija
(FOTO: NK Tim osvježenje)

15.05.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 7701

Nogometaši Nogometnog kluba Tim osvježenje iz Kuzmice prvaci su 1. Županijske nogometne lige Požeško-slavonske. Naime, oni su u jučerašnjoj utakmici pobijedili jesenskog prvaka i izravnog konkurenta, NK Slogu iz Trenkova rezultatom 3:2 te tako, dva kola prije kraja osigurali titulu prvaka.

- Utakmica je bila dobra i s jedne i druge strane, da su Trenkovčani dobili, ne bi bilo nezasluženo jer su čak i vodili 1:2. Imali su svoje šanse koje nisu do kraja iskoristili, mi svoje jesmo, čestitam svojim dečkima koji su to sve postigli, oni su najzaslužniji - izjavio je za 034portal trener Kuzmičana Ivo Papak.

Dodaje kako klub ove godine slavi 50 godina postojanja, a svi su, od predsjednika do čistačice, napravili veliki posao ove sezone.


- Svima se zahvaljujem jer su svi zaslužni za ovaj uspjeh. Klub Tim osvježenje funkcionira besprijekorno, još jedan dokaz je i to što juniori imaju šansu osvojiti pehar prvaka jer dva kola prije kraja bježe dva boda drugoplasiranima. Mi nemamo problema što se tiče bijele kuge,  jedino tko odlazi su dečki na fakultet, no mnogi se vraćaju vikendom, treniraju, trude se - zaključio je Papak.


Kuzmičanima je ovo četvrti naslov prvaka 1. ŽNL, osvajali su ga još u sezonama 1997./`98., 2005./`06., 2009./`10.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI