Slavonija vaterpolskim rezultatom rasturila Antin, Slavija se porazom oprostila od borbe za prvaka

ŠNK Slavonija vs. NK Mladost Antin
(FOTO: Bojan Miščević)

14.05.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 7695

Nogometaši nogometnog kluba Slavonija očekivano su pobijedili današnjeg protivnika, NK Mladost iz Antina u 27. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok. Bez obzira što su gosti uvjerljivo posljednji, to ne umanjuje veliku pobjedu Požežana od čak 6:1. Domaćim nogometašima trebalo je 13 minuta da zabiju prvi gol, nakon tog je samo curilo na sve strane kod gostiju.

- Oni su takva ekipa, igraju dok je nula, kad im se zabije gol, to je to. Mi smo ih na vrijeme  načeli, rezultat je realan. Čestitam svojim momcima na pobjedi. Druge ekipe ih nisu baš tako razbijale kao mi danas, inače bude 1:0, 2:0, 3:1, nitko ih nije toliko pobijedio. Oni su simpatična ekipa, čestitam im na dobroj borbi - izjavio je trener Požežana Marijan Bakula.

Sljedeće kolo se igra protiv NK Oriolik iz Oriovca.


Nogometaši NK Slavije ipak su izgubili gostujuću utakmicu protiv NK Bjelovar rezultatom 3:0 te tako ispali iz utrke za prvaka tri kola prije kraja prvenstva. Trener Pleterničana Dalibor Bognar nije pretjerano ni tužan ni razočaran, dapače, ponosan je na svoje igrače za koje kaže da su cijelu sezonu davali sve od sebe.


- Što se tiče ove utakmice, rezultat nije u skladu sa situacijom na terenu. Utakmica izjednačena, fer i korektna, a oni su zabili 3 gola iz dvije šanse - našalio se Bognar.

Dodaje kako je njima ova utrka za prvaka došla dosta nenadano, trudili su se ostati u igri što dulje i to su i uspjeli.

Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI