Orkestar oružanih snaga na 50. koncertu u Lipiku

Orkestar oružanih snaga RH
(FOTO: PIXSELL)

14.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5599

"U nešto više od četiri godine Udruga Tilia Lipik je organizirala preko 70 koncerata. Započeli smo s Ciklusom Virtuoso Muzičke akademije u Zagrebu, a taj ciklus je prerastao u naš vlastiti Ciklus koncerata u malim gradovima. Osim Lipika organizirali smo koncerte u Daruvaru, Novskoj, Lipovljanima, Novoj Gradišci, Požegi, Pakracu, Grubišnom Polju i Sv. Križ Začretju" - stoji u dopisu udruge Tilia Lipik, kojim se najavljuje 50. koncert u Lipiku.

Simfonijski puhački orkestar Oružanih Snaga RH pod ravnanjem Miroslava Vukovojca-Dugana nastupit će na Gradskim bazenima u petak u 20 sati. U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u crkvi Sv. Franje Asiškog u Lipiku. Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 10 kuna mogu kupiti na recepciji hotela ”Lipa” Lipik. Na dan koncerta 30 minuta prije početka koncerta na ulazu u „Bazene“ Lipik ulaznica će stajati 30 kuna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI