Puljašić imenovao zamjenike: ¨381 dan je do lokalnih izbora. Pobjednička ekipa je tu¨

Darko Puljašić, predsjednik požeškog HDZ-a
(FOTO: Lidija Galić)

05.05.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 10020

Nakon što je Darko Puljašić 26. travnja izabran za novog predsjednika požeškog HDZ-a, jučer su imenovani dopredsjednici i članovi Gradskog odbora.

Tako će u narednom četverogodišnjem mandatu prvi Puljašićevi suradnici biti požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, dogradonačelnik Požege Mario Pilon i ravnatelj požeške bolnice Željko Glavić.

U predsjedništvu su još i Anto Brkić, Kruno Blažević, Vedran Neferović, Drago Gašpar, Igor Krizmanić, Ivan Radičević i Anto Pavličević.


- To su kvalitetni i poznati ljudi, stručnjaci u svom području i prije svega pravi HDZ-ovci što će, vjerujem, prepoznati svi naši članovi i simpatizeri. Izabranim članovima Gradskog odbora kooptirali smo još i Dragana Borevca koji je predsjednik mladeži HDZ-a, Vedrana Neferovića, Dijanu Rukavina koja je predsjednica "Katarine Zrinski" grada Požege, Antu Šolića i tajnicu stranke Maju Redžepović. Idući ćemo tjedan kooptirati još pet članova, predsjednika temeljnih ogranaka, jer nam je intencija apsolutna suradnja s temeljnim ograncima koji su početak i kraj cijele priče - rekao je na konferenciji za novinare predsjednik požeškog HDZ-a Darko Puljašić.




Na novinarski upit kakvi su im planovi i aktivnosti vezane za lokalne izbore do kojih je nešto više od godinu dana Puljašić je najavio HDZ-ov pobjednički niz.

- 381 dan je do novih lokalnih izbora. Pobjednička ekipa je tu, samo su se zarotirale određene osobe. S bivšim predsjednikom Antom Šolićem nastavljamo rad  i idemo do pobjede koje nižemo već godinama. Ljestvica nam je visoko postavljena, a mi ju planiramo još podići. HDZ nastavlja pobjeđivati i nemamo namjeru mijenjati taktiku koja pobjeđuje. Suradnja s bivšim predsjednikom je apsolutna - odgovorio je Puljašić.
O eventualnim kandidatima za lokalne izbore kaže da se predugo vode kojekakve priče o tome.

- Mi imamo gradonačelnika i ne vidim nikakav problem u tome. HDZ je jedinstvena stranka, pokazali smo demokratska načela i apsolutno nema nikakvih problema što se tiče kandidata. Ne znam zašto se to stalno dovodi u pitanje - zaključuje Puljašić ističući da će stranka osuvremeniti svoj rad kroz nove tehnologije te se maksimalno posvetiti mladima, umirovljenicima i boljitku sugrađana kako bi se zaustavilo iseljavanje.
Dopredsjednik požeškog HDZ-a Mario Pilon, ujedno i dogradonačelnik Požege, istaknuo je da Grad Požega pozitivno posluje i redovito podmiruje svoje obveze od isplate plaća, obveza prema dobavljačima do režijskih troškova.

- Radovi na gradskim bazenima koji se financiraju putem Hrvatske banke za obnovu i razvoj idu planiranim tijekom. Radi se u dvije smjene i vjerujemo da će otvorenje biti 10. srpnja.  Isto tako je i na Trgu sv. Terezije gdje sljedeći tjedan kreću radovi na instalacijama te u Radničkoj ulici, a sve do listopada asfaltirat će se po jedna ulica ili nogostupi kako je i obećano. Gradske tvrtke Tekija i Komunalac posluju pozitivno i imamo jednu od najnižih cijena vode i odvoza smeća u Hrvatskoj. Do kraja ove godine u planu je izgradnja barem jednog, ako ne i dva reciklažna dvorišta. Sve je to znak dobre suradnje Grada Požege, gradonačelnika i suradnika, Hrvatske demokratske zajednice i predsjednika temeljnih ogranaka i mjesnih odbora. Zajedno ćemo i dalje raditi na dobrobit svih građana Požege - zaključio je Pilon.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI