Isprika APP-a: Nismo predvidjeli količinu prtljage

Autobusni kolodvor u Požegi
(FOTO: APP.hr)

13.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8863

Kao što je najavljeno, iz uprave APP-a danas su se oglasili javnim priopćenjem kojim odgovaraju na jučerašnje kritike iz HSU-a, a povodom prijevoza 17 umirovljenika s odmora iz Srime u Požegu. Priopćenje APP-a prenosimo u cijelosti.

"Povodom napisa u medijima o prijevozu putnika na relaciji Srima - Požega, dana 30. kolovoza 2011. godine, ovim putem obavještavamo Vas da smo istražili okolnosti navedenog prijevoza te utvrdili da smo u tom slučaju prijevoz 17 putnika izvršili autobusom od 20 sjedala, koji je tehnički ispravan i odgovara standardima prijevoza putnika, ali pri organizaciji navedenog prijevoza nismo uočili pitanje količine prtljage koju su putnici imali sa sobom, a koja nije mogla sva stati u prtljažnik autobusa pa se dogodilo da se dio prtljage morao prevoziti u autobusu pa je došlo do smanjenja razine kvalitete usluga koju pružamo našim putnicima.

Sukladno tome, ovim putem se također ispričavamo korisnicima usluga zbog nastalog poremećaja u organizaciji predmetnog prijevoza.

S poštovanjem!

Ivan Križanović, predsjednik Uprave APP Požega.

Ovdje pročitajte što su jučer rekli na konferenciji za medije predstavnici HSU-a.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI