U derbiju kola Kuzmičani pobijedili Mihaljevčane pa stigli Trenkovčane na vrhu ljestvice

01.05.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 7576

Derbi utakmica kola 1. Županijske lige odigrana je danas u Mihaljevcima. Domaćin, Nogometni klub Croatia izgubio je rezultatom 0:1 od drugoplasirane momčadi lige, NK Tim osvježenje iz Kuzmice. Strijelac jedinog pogotka je bio Mislav Brnčić u prvoj polovici drugog poluvremena. Kuzmičani su se s ova tri boda izjednačili s vodećom Slogom iz Trenkova. Oni su, naime, jučer izgubili od Požege u Požegi 2:1.

- Utakmica je bila sadržajna i dobra s nekoliko izglednih šansi i s jedne i druge strane. Teren je bio težak, kiša je otežavala posao i jednima i drugima. Protivniku čestitam, uspjeli su zabiti, mi nismo, da smo mi pobijedili, ne bi bilo nezasluženo - izjavio je trener Mihaljevčana Željko Mitrović.

Trener Kuzmičana je bio daleko zadovoljniji
- Jako teška utakmica, dobar domaćin, prvo poluvrijeme su domaćini imali više od igre, drugo poluvrijeme smo mi stvarali šanse i kontolirali igru, te smo tako uspjeli zabiti i pobijediti - izjavio je trener Kuzmičana, Ivo Papak


Dodaje kako je četiri kola do kraja prvenstva, a s ova tri boda su se izjednačili s Trenkovčanima na 40 skupljenih bodova.


- Imamo težak raspored do kraja, za dva tjedna dolazi nam Sloga, no bit će teška i utakmica protiv Gradca sljedeće kolo - zaključio je Papak.

U drugom jučerašnjem susretu u Jakšiću slavio je gost, NK Dinamo Vidovci-Dervišaga, rezultatom 3:2. Za goste je dva puta pogodio Ciglar, jednom Matić, dok je za domaćina zabio Kovačević i Belan. Svi pogoci pali su u drugom poluvremenu. Gost je poveo 1:0, domaćin poravnao, pa gost odlazi na 3:1 te domaćin smanjuje za konačni rezultat.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI