Slavonija preokrenula 0:1, Pleterničani se vratili u igru razbivši Varaždin 4:0

ŠNK Slavonija vs. NK BSK
(FOTO: Bojan Miščević)

30.04.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5663

Nogometni klub Slavonija pobijedio je danas jakog protivnika iz Bijelog Brda, NK BSK. Iako su na poluvremenu gubili 0:1, Požežani su pokazali karakter te do kraja pobijedili 2:1. Strijelci za domaće su bili Petar Tomić i Goran Jurić.

- Čestitam svojim momcima na pobjedi, prvo poluvrijeme nismo dobro stajali, neki igrači su ozlijeđeni, neki nespremni. U drugom poluvremenu smo izvršili zamjene, posložili se i rezultat nije izostao. Čestitam i protivnicima, oni su jaka i dobra ekipa, što se moglo danas i vidjeti, no mi smo zasluženo dobili - izjavio je za 034portal trener Požežana Marijan Bakula.

Dodaje kako se sljedeće kolo igra u Ždralovima protiv NK Mladost.


- Oni su pri vrhu, utakmica će biti zanimljiva i mi ćemo pokušati što bolje odigrati, a rezultat nikad ne znaš - rekao je Bakula.


Slavonija je trenutačno u sredini ljestice, do sad su skupili 37 bodova.

Nogometni klub Slavija iz Pleternice ostvario je blistavu pobjedu na gostovanju u Varaždinu. Naime, deklasirali su domaćina NK Varaždin rezultatom 0:4. Strijelci za Pleterničane su bili Jakovljević i Ančurovski po 1, a Žuljević se dva puta upisao u listu strijelaca.

- Vratili smo se u igru nakon dva nepovoljna rezultata po nas, bili smo u krizi, ali se nadam da će ovaj rezultat biti potvrda da ćemo biti u borbi za sam vrh do samog kraja prvenstva. U pobjedi od 4:0 u gostima tražiti loše stvari bi bilo neozbiljno - izjavio je za 034portal trener Pleterničana Dalibor Bognar.

Sljedeće kolo Slaviji u goste dolazi Višnjevac.

- Svaku utakmicu idemo na pobjedu, naravno da ćemo i kod kuće ići, pogotovo zbog nedavnih loših rezultata pred domaćom publikom - zaključio je Bognar.

Slavija je trenutačno na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s 52 skupljena boda.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI