Koncertima protiv društvene gluposti: ¨Želimo mladima pružiti priliku i šansu¨

Dog Aid u Tom klubu
(FOTO: Tomislav Milanović)

27.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4402

"Nezadovoljni situacijom u državi i svijetu općenito odlučili smo stvarati i doprinijeti našoj zajednici na način na koji znamo kako bi vratili bar malo optimizma i nade u mlade. Želimo pokazati da se u Požegi ne samo može nešto napraviti, nego da uz dovoljno truda i volje možemo postići još mnogo više toga", kaže nam organizator koncerta u Tom klubu Matija Katić.

- Poanta nam je zainteresirati mlade ljude za kvalitetnu glazbu koja potiče kritičko razmišljanje, za glazbu koja je stvorena od strane isto tako mladih ljudi koji se trude i ne posustaju gradeći vlastite snove. Preko alternativne kulture želimo ljude izdići iz svojevrsnog bunta koji se ponajprije očituje u njihovoj latentnosti radi razočarenja kojeg i mi doživljavamo. Ali iz našeg zadovoljstva želimo stvoriti nešto konstruktivno, želimo dati nadu drugima da vide kako se ipak nešto može učiniti - kaže on.
 
"Tako nam 06.05. dolazi bend Šlagvort na Kraju - demo bend iz Zagreba. Sa svojom veselom post-punk glazbom probili su se u vode prepoznatljivosti na hrvatskoj underground sceni te će nam biti drago ugostiti ih. Uz njih pridružit će nam se i požeški Matter of Time koji prema riječima legendarnog Gliste svira melodični punk.

14.05. nam dolazi također zagrebački Sloanwall koji svira zanimljivu mješavinu southern metala i stoner rocka koji je sve jači i prepoznatljiviji žanr zahvaljujući Queens of the Stone Ages-u koji se probio u popularne vode. Uz njih dolazi još nepotvrđeni bend o kojemu ćemo više informacija objaviti za koji dan...", govori nam Matija ne želeći otkriti sve detalje.


Svaki koncert će pratiti tematska slušaonica kao warm up party na kojemu će biti moguće nabaviti majice i cd-ove bendova koji će svirati, a nešto majica i cd-ova će se dijeliti uz ulaznicu...




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI