HDZ sutra bira vodstvo gradske organizacije: Šolić dobio trojicu protukandidata

Ante Šolić (HDZ)
(FOTO: Lidija Galić)

25.04.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 7892

Jučer u 18 sati istekao je rok za podnošenje kandidatura za predsjednika Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Požega.

Nakon dva mandata na čelu požeškog HDZ-a, Ante Šolić po prvi je puta dobio protukandidate i to njih trojicu. Tako će u utrku sa Šolićem još i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, Ante Pavličević i aktualni požeški dogradonačelnik Darko Puljašić.

I dok neki smatraju da je HDZ-u potrebna promjena te mlada ekipa koja će napraviti zaokret u vođenju i funkcioniranju stranke, drugi smatraju da još nije vrijeme za to te da je stranci potreban čelnik s puno utakmica u nogama i rezultatima za koje sam Šolić kaže da govore dovoljno o njegovom radu.


Na mlade ljude u stranci sadašnji se predsjednik oduvijek ponosio te i na sjednicama Gradskog vijeća uvijek prva tri čovjeka grada, među kojima je i Puljašić, isticao kao mlade i stručne kadrove koji uspješno vode grad.



Ante Šolić

Pavličević je do sada u javnosti najmanje eksponiran i svojevrsno je iznenađenje ovih unutarstranačkih izbora.


Ante Pavličević

Alojz Tomašević svoju je kandidaturu istaknuo još prije nekoliko dana. Neki kažu da  mu je kao županu mjesto u Županijskom odboru HDZ-a. On pak ističe da je upravo Gradskoj organizaciji potrebna "nova krv" te da stranku treba pomladiti.


Alojz Tomašević

Drako Puljašić, ravnatelj požeškog Doma zdravlja za čijeg se mandata ova ustanova riješila višegodišnje financijske dubioze, svoju je kandidaturu predao jučer u poslijepodnevnim satima, iako se o tome u Požegi pričalo posljednjih 15-ak dana. Mnogi smatraju da je upravo on ta "nova krv" potrebna požeškom HDZ-u.


Darko Puljašić

Izborna skupština je sutra u 18 sati, a u HDZ-u kažu da bi to mogla biti poprilično duga izborna noć. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI