Pobjeda Hrvoja Karasa: ¨Mislim da nijedne godine staza nije bila tako dobro pripremljena¨

Hrvoje Karas, pobjednik motocross utrke u Požegi
(FOTO: Mladen Mirković)

25.04.2016. | L.G./M.Mirković
Pregleda: 6306

Hrvoje Karas, član MK Karas Teama, pobjednik je druge vožnje i ukupni pobjednik Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu, održanom na stazi Villare. Utrka je održana u organizaciji MK Požega Promet.

- Staza je jako dobro pripremljena i jako sam zadovoljan. Ujutro je pala kiša i svi su mislili da će biti blato. Međutim, staza je bila idealna za vožnju. Mislim da nijedne godine nije bila tako dobro pripremljena - zadovoljan je Karas.




Za najboljeg domaćeg vozača Mateja Jaroša kaže kako, unatoč lošijem startu ove sezone i ozljedi, i dalje svi računaju na njega.


- Godinama već vozimo zajedno. Konkurencija smo već par godina i borimo se za prvo mjesto. Ništa ne mijenja to što ga ove godine zbog ozljede ne može voziti. Iduće ga godine ponovno očekujemo u borbi za naslov prvaka - kaže.



Karas očekuje da će do kraja sezone dati sve od sebe kako bi došao do titule prvaka Hrvatske i među prvom trojicom u Europi.
Kaže da je sponzora, u ovom poprilično skupom sportu, sve manje te pozvao i medije da više prate hrvatski motocross.







Pogledajte fotogaleriju s motocross utrke u Požegi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI