Tko krade sadnice graba? Dumančić ništa ne zna, ali napada 034portal

Živica u Zvečevačkom parku
(FOTO: Vjeran Blašković)

22.04.2016. | 034portal
Pregleda: 6406

Anonimni čitatelj nazvao je djelatnika 034portala s tvrdnjom da djelatnici "Komunalca" Požega kradu iz šume Grabovac u Mihaljevcima sadnice graba kako bi ih posadili u Zvečevački park u Požegi.

Nazvali smo upravitelj Hrvatskih šuma Požega Dražena Dumančića koji tvrdi da o tome ništa ne zna osim onoga što mu je prenio lugar Vinko Mijatović, a to je da su djelatnici "Komunalca" viđeni s lopatama u privatnom automobilu, u šumi Grabovac u Mihaljevcima.

Lugar Vinko Mijatović pak kaže da je djelatnike Komunalca uputio u privatnu šumu u Turniću jer tamo, kako je rekao, ima mladih stabala graba.


- Prvi glas. Zanimljivo. Nisam znao za taj detalj da ih je lugar uputio u privatnu šumu. Ne znam ništa o cijelom slučaju i proslijedit ćemo to u Zagreb. Zapisnik će biti gotov u ponedjeljak i do tada ništa ne mogu komentirati - rekao je Dumančić.


Nakon toga nazvao je redakciju 034portala kako bi se požalio na jučer objavljeni tekst.

- Vidim da je 034portal objavio demanti o tome kako se u Zvečevačkom parku živica reže, a ne sadi nova, a niste još ni objavili članak o današnjem slučaju - prigovorio je Dumančić.

No, previdio je detalj da je fotonalaz o orezivanju živice u parku objavljen dan prije nego što se cijeli slučaj oko pokušaja krađe graba uopće i dogodio.

Iz Komunalca smo dobili odgovor da je direktor Ante Bekić službeno odsutan, ali da nikakve krađe nije bilo.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI