Čitateljica ljuta zbog nepokošenog groblja; Boban: ¨Pokošeno je. Radimo prema rasporedu¨

Groblje u Stražemanu
(FOTO: Općina Velika)

21.04.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 7473

"Šaljem vam fotografije mjesnog groblja u Stražemanu. Trava je tolika da se do nekih grobova jedva dođe. Ovo je sramota. Lokalna zajednica ništa ne poduzima. Nasuprot groblja je prekrasno uređena crkva i njezin okolíš, a groblje je kao ruglo. Naprotiv bi baš ono trebalo biti uređeno", požalila nam se čitateljica koja je željela ostati anonimna (podaci poznati redakciji).







- Nije točno da ništa ne poduzimamo. Postoji raspored košnje kojeg se pridržavamo. Košenje groblja u Stražemanu upravo je u tijeku i dečki imaju još desetak minuta posla. Žao mi je što ljudi odmah tako reagiraju jer svake godine redovito kosimo prema već ustaljenom rasporedu - rekao nam je Vlado Boban, načelnik Općine Velika.
Dodaje da, za razliku od drugih gradova i općina, Velika ne naplaćuje naknadu za održavanje nijednog od 15 groblja koliko ih je na veličkom području.
Da je groblje doista pokošeno potvrđuju fotografije koje smo dobili od komunalnog redara Stjepana Minduma.














Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI