Zdravko Ronko izabran u Predsjedništvo SDP-a, Nada Del Vechio i Marijan Cesarik u Glavni odbor

Konvencija SDP-a
(FOTO: sdp.hr)

17.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6343

Na konvenciji SDP-a na kojoj su se birali članovi Predsjedništva i Glavnog odbora SDP-a sudjelovalo je nešto manje od 2.000 delegata iz cijele Hrvatske.

Nakon provedenog glasovanja, u Predsjedništvo SDP-a iz regije Slavonija i Baranja izabrani su Zdravko Ronko i Biljana Borzan. Za mjesto u Predsjedništvu iz slavonsko-baranjske regije kandidiralo se ukupno sedam kandidata, pored izabranih to su još Ante Mandarić, Roberto Lujić, Dražen Kurečić, Damir Rimac i Jimoh Ajibola Akinyemi.

U Glavni odbor te stranke is Požeško-slavonske županije izabrani su Nada Del Vechio i Marijan Cesarik. Bilo je ukupno devet kandidata iz naše županije: Marijan Cesarik, Nada Del Vechio, Zoran Krejči, Ante Mandarić, Mihajla Pavković, Zdravko Ronko, Ljerka Švajghart, Ivan Vlahović i Martina Vlašić.


Dodano 18.4.2016.


Mailom nam se u redakciju javila gospođa Ljerka Švajghart koja je napisala da je odustala od kandidature za Glavni odbor SDP-a iz osobnih razloga te da tako nije niti bila kandidatkinja.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI