Pokrenuta internetska peticija za otvaranje azila u Požegi, do sada ju potpisala 561 osoba

Pas
(FOTO: Čitateljica)

16.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 6230

Internet kao medij pruža najveću mogućnost pojedincu da pošalje poruku, bilo da se radi o društvenim mrežama ili osobnim blogovima. Tako je nedavno pokrenuta internetska peticija za otvaranje azila za napuštene životinje u Požegi. Do sada je svoj potpis dala 561 osoba.

Iako se o azilu priča već godinama, niti jedna inicijativa do sada nije otišla dalje od ideje. Očito je i to prevelik investicijski zalogaj za skromni gradski proračun koji veće investicije može podnijeti jedino uz kreditno zaduženje.

Kako piše u mnogobrojnim komentarima ispod članka, volonteri udruge Sirius ne mogu brinuti o svim napuštenim životinjama.


"Podržite nas u humanoj namjeri da sklonimo napuštene životinje s ulice. Pružimo im život kakav zaslužuje svako biće. Oni nemaju pravo glasa, već ovise o nama. Pomozimo im!", piše u tekstu peticije.




Želite li se i vi pridružiti inicijativi za otvaranje azila u Požegi i potpisati online peticiju to možete učiniti ovdje. Možda baš ova inicijativa nešto pomakne i odgovorni počnu razmišljati o napuštenim životinjama i azilu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI