Korini pomažu i Požežani: Na humanitarnoj vožnji konjskim zapregama donirali novac za liječenje

11.04.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 4941

Osmomjesečna Korina Svoboda za tjedan dana putuje u London po stručno mišljenje liječnika o daljnjem liječenju rijetke bolesti s kojom je rođena. U akciju prikupljanja novca, kako bi njezinim roditeljima olakšali put i boravak u Londonu, uključili su se mnogi. Jučer su svoje veliko srce pokazali članovi Konjogojstvenih udruga iz Pleternice i Požege, udruge "Konji bili, konji vrani" iz Nove Gradiške te brojni Požežani koji su se odazvali ovoj akciji održanoj u Zvečevačkom parku.



- Organizirali smo humanitarnu vožnju konjskim zapregama i jahanje za djecu. Ovdje je tijekom dana bilo osam zaprega i 15-ak konja. Odaziv Požežana je dobar, ovo je za njih nešto novo, a ujedno su mogli učiniti dobro djelo i donirati novac za Korinu - rekao nam je Tomislav Hip iz pleterničke konjogojstvene udruge.


Svoje su proizvode nudili i domaći OPG-i, a novac je također namijenjen za Korinino liječenje.
Koliko je prikupljeno bit će poznato sutra jer su kutije za donacije još uvijek postavljene na pojedinim mjestima u Požeštini.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI