Ministar kulture obećao potporu za završetak knjižnice u Požegi te uređenje multimedijske dvorane u Pleternici

Predstavnici Požege i Pleternice s ministrom kulture
(FOTO: Ministarstvo kulture)

10.04.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 2982

Požeški gradonačelnik Vedran Neferović i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić  susreli su se s ministrom kulture dr. sc. Zlatkom Hasanbegovićem kako bi ga izvijestili o projektima koje namjeravaju realizirati u svojim gradovima.

Gradonačelnik Požege Vedran Neferović izvijestio je ministra kulture o stanju projekta obnove i dogradnje Gradske knjižnice u Požegi, koji financira Ministarstvo kulture. Ministar kulture dr. sc. Zlatko Hasanbegović potvrdio je daljnju potporu ovomu kulturnom projektu važnomu za grad Požegu i Požeško-slavonsku županiju,  objaveljeno je na internetskoj stranici Ministarstva kulture.

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić izvijestila je ministra kulture o planu izgradnje multimedijske dvorane u kojoj bi bio smješten i Muzej bećarca.


Podsjetimo, riječ je o uređenju sadašnje kino dvorane. Projekt je vrijedan oko 20 milijuna kuna,  a Grad Pleternica osim potpore Ministarstva kulture očekuje novac iz EU fondova te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.


    


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI