Slavija izgubila u Pleternici, Slavonija do 83. minute imala 1:1 u Čakovcu

09.04.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 10770

Nogometaši nogometnog kluba Slavija izgubili su danas, rezultatom 3:1, utakmicu 22. kola 3. Hrvatske nogometne lige na domaćem terenu u Pleternici. Protivnik je bila predzadnja Koprivnica, no morao je doći i taj dan kad će Pleterničani izgubiti nakon dugog niza pozitivnih rezultata.

- Gosti su danas zasluženo dobili utakmicu. Nama nije bio dan, uz nedostatak nekoliko prvotimaca, nismo mogli protiv raspoložene Koprivnice. Nekoliko juniora koji igraju prvi sastav za seniore je još umorno od teške utakmice s Dinamom u srijedu. Bez obzira na sve, poraz je sastavni dio sporta, a mi smo toliko dobro napravili u posljednje dvije godine da bi nas jedan poraz uzdrmao. Sada više nismo prvi, tko zna, vrijeme će pokazati, to nam možda bude i dodatni poticaj, u svakom slučaju manji je pritisak sad na moje mlade igrače - izjavio je trener Pleterničana Dalibor Bognar.

Sljedeće kolo je derbi protiv Slavonije u Požegi.


- To je za mene utakmica kao i svaka druga, pobjeda u tim utakmicama uvijek je malo slađa, ali vikend nakon tog je utakmica s Vukovarom koju moramo isto ozbiljno shvatiti i tako dalje. Svaki poraz je prilika za započeti novi niz pobjeda i ja se nadam da će taj niz početi sljedeći vikend u Požegi - zaključio je Bognar.


Današnji dan nije bio ništa bolji ni za nogometaše požeške Slavonije. Naime, oni su također 3:1 izgubili na gostovanju u Međimurju koje je tom pobjedom preskočilo Slaviju na prvom mjestu za jedan bod. Rezultat u Čakovcu je bio 1:1 do 83. minute kada nesretnim golom s desne strane, nakon što je obrana malo zaspala, Međimurci lome utakmicu.

- Velika je nesreća i šteta što danas nismo iščupali bod Međimurju. Bez pola ekipe, bez kapetana Pavelića, odlično smo se držali i stajali na terenu. Oni su najbolja momčad lige i zasluženo su na kraju pobijedili, ali do te nesretne 83. minute jesu dominirali, no nisu uspjeli konkretno zaprijetiti našem golu. Čestitam protivnicima, još više čestitam svojim mladim igračima koji su danas pružili jak otpor i odigrali odličnu utakmicu protiv jačeg protivnika - izjavio je za 034portal trener Marijan Bakula.

Trener Bakula također je najavio sljedeći vikend i derbi protiv Slavije.

- Bit će to dobra, jaka utakmica u kojoj smo mi u Požegi uvijek favoriti. Dečki iz Pleternice su u samom vrhu, odlična su ekipa, neće biti lako, ali mi ćemo, kao i u svakoj utakmici do sad, ići na pobjedu - rekao je Bakula.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI