Učenice Glazbene škole Požega idu na međunarodno puhačko natjecanje ¨Woodwind & Brass¨

barbara Kšenek i profesorica Lucija Zovko
(FOTO: Tomislav Milanović)

09.04.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3249

Nakon odličnih uspjeha na državnom natjecanju 13. ožujka na kojem su sudjelovale učenice flaute Glazbene škole Požega, Barbara Kšenek, Maja Mustapić i Jana Mustapić očekuje ih novi izazov. S profesoricom flaute Lucijom Zovko sljedeći tjedan, točnije u srijedu, četvrtak i petak idu na međunarodno puhačko natjecanje u Varaždin.

- Radi se o natjecanju "Woodwind & Brass" gdje ćemo imati konkurenciju iz Hrvatske, Mađarske, Austrije, Slovenije i Srbije. U Barbarinoj kategoriji bit će 11 natjecatelja. Nakon jako dobrog uspjeha na državnom natjecanju gdje su Barbara i Maja osvojile prvo mjesto u svojoj kategoriji nadamo se dobrim rezultatima i na međunarodnom natjecanju – rekla je profesorica flauta u Glazbenoj školi Požega, Lucija Zovko.




- Ovo mi je druga nagrada na državnom natjecanju, ali prvi put sam osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji.  To mi je novi poticaj za daljnji rad i zadovoljna sam. Ne znam hoću li biti prva na međunarodnom natjecanju jer konkurencija je dosta jaka, ali jedva čekam i nadam se dobrom rezultatu – rekla nam je Barbara Kšenek.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI