Požega ostvarila drugu pobjedu zaredom pogotcima Miholića i Lujića

Prvi gol Požege protiv Mladosti
(FOTO: Bojan Miščević)

26.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5341

2. kolo proljetnog dijela 1. Županijske nogometne lige igrano je danas na igralištima diljem županije. U Požegi je Nogometni klub Požega pobijedio NK Mladost iz Pavlovaca rezultatom 2:0. Nikola Nikolić je dobrom akcijom i odličnim udarcem svladao vratara gostiju sredinom prvog poluvremena da bi pobjedu potvrdio Miroslav Lujić. Požežanima je ovo druga pobjeda u nizu, ujedno i druga sveukupno u ovoj sezoni 1.ŽNL.

- Utakmica, kao i prva proljetnog dijela prvenstva, dobra, protiv jakog i pokretnog protivnika i nadam se da će tako biti i ostale dok se ne izvučemo s dna ljestvice. Čestitam svojim igračima, pokazali smo volju i želju, sve smo odigrali kako smo se dogovorili. Upisali smo ta tri željena boda, uspjeli smo zabiti dva gola, što je bitno, nismo primili ni jedan. Već se okrećemo sljedećem protivniku, Croatiji iz Mihaljevaca, nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu - izjavio je trener Požežana Krunoslav Podoljak.

Pogledajte fotogaleriju




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI