Slavija pobjedom osigurala Uskrs na prvom mjestu, Slavonija izgubila u Belišću

26.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 7179

Nogometni klub Slavija pobijedio je danas goste iz Antina, NK Mladost 3:0 u 20. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok. Antinjani su posljednji na ljestvici sa samo jednim skupljenim bodom, a kao što to često u nogometu biva, utakmica je po Pleterničane išla teže nego što rezultat sugerira, Jakovljević je načeo mrežu gostiju tek u 65. minuti susreta.

- Svi su, pa tako i mi, već uknjižili tri boda protiv posljednje Mladosti, no u nogometu se to često zna obiti o glavu. Na svu sreću, danas ipak nije bilo tako iako se jesmo malo mučili. Nakon prvog zgoditka, utakmicu smo mirno priveli kraju, do sučevog posljednjeg zvižduka u listu strijelaca još su se upisali i Leo Mikić te Roberto Bognar - izjavio je za 034portal trener Pleterničana Dalibor Bognar.

Sljedeće kolo Slavija ide u goste u Oriovac na noge Orioliku.


- To će biti međužupanijski derbi, jako se dobro poznajemo. Mi smo trenutačno prvi pa to zna biti i dodatni uteg, svakako će biti teško gostovanje, ali to je nogomet. Pokušat ćemo svaku utakmicu ići na pobjedu i ostati što dulje na vrhu, vidjet ćemo do kad ćemo uspjeti biti prvi - izjavio je Bognar.


Nogometni klub Slavonija izgubio je 2:0 na gostovanju u Belišću protiv istoimenog kluba.

- Primili smo dva gola iz dva prekida, s tim da je jedan od ta dva prekida bio penal u 88. minuti. Šteta, dobro smo stajali na terenu, dobro igrali, čestitam svojim igračima na zalaganju i ništa, idemo dalje. Od 30. minute smo bili s igračem manje i bez četiri standardna igrača. Belišće je dobra ekipa, no nisu izradili ni jednu ozbiljnu šansu, mi smo u drugom poluvremenu imali dve mrtve - ispričao je gostovanje u Belišću trener požeških plavih Marijan Bakula.
Požežani sljedeće kolo igraju kod kuće protiv HNK Croatia iz Đakova.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI