Antonio Đurčević prvi u Pakracu:¨Nije još kasno da postanem profesionalni atletičar¨

Antonio Đurčević prvi u Pakracu
(FOTO: AK Požega)

22.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 4030

Kao što je i najavio, Antonio Đurčević nastavio se trkački pripremati te je na nedavno održanoj utrci u Pakracu, povodom dana grada Pakraca, zauzeo prvo mjesto između 73 natjecatelja. Antoniju je ovo druga utrka u životu, a na prvoj, utrci Holjevka u Zagrebu, se popeo na postolje. 18-godišnji učenik Poljoprivredno-prehrambene škole u Požegi član je Atletskog kluba Požega tek oko mjesec dana.




- Pripremam se s trenerima Hrvojem Jagetićem i Dariom Ledićem. Utrku u Pakracu sam istrčao u vremenu 20:06, jako sam zadovoljan nastupom i prvim mjestom. Utrka je bila duljine 6 kilometara, probao sam istrčati ispod 20 minuta no ipak nisam uspio - izjavio je za 034portal Đurčević.


Kaže kako postoji trkačka liga Hrvatske za starije juniore i postoji Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u lipnju.


- Ako uspijem biti prvi na prvenstvu Hrvatske, privući ću pozornost na sebe, a treneri kažu da još nije kasno za mene što se tiče profesionalnog bavljenja atletikom. Ima utrka gdje su ozbiljni novci u pitanju i ja se nadam da ću uspjeti u tome - kaže nam Antonio.

Sljedeća utrka je u Slavonskom Brodu te u travnju utrke gotovo svakog tjedna.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI