Požeški biciklisti pomeli konkurenciju u Šidu

BK Luks racing team
(FOTO: BK Luks racing team)

21.03.2016. | B.M.
Pregleda: 3645

Biciklisti Biciklističkog kluba Luks racing team nastupili su jučer na utrci u Šidu gdje su Požežani u tri kategorije ostvarili odlične rezultate. Izvještaj smo dobili od Igora Marača iz BK Luks racing team.

- Već na prvom startu kategorije Kadet vidjelo se da su naši natjecatelji puno spremniji od ostalih natjecatelja i u kategoriji kadeta Mirko Budimlić osvaja prvo mjesto, a Nino Pavičić drugo mjesto.
U drugoj utrci startali su kategorije Junior i Elite gdje su nastupili naši biciklisti Zvonko Pedić u kategoriji Junior i Matej Skuzin u kategoriji Elite. Obojica su pokazala da su neprikosnoveni u toj utrci i obojica premoćno osvajaju prva mjesta u svojoj kategoriji. Zvonko drugoplasiranog u svojoj kategoriji na cilju utrke ostavlja za preko pola kruga, dok Matej svu konkurenciju obilazi za krug i utrku završava sa krugom prednosti pred svim ostalim natjecateljima.
Nakon XC utrke vozi se eliminator utrka sa četiri prvoplasirana i u toj utrci pobjedu isto odnosi naš požeški biciklista Zvonko Pedić i osvaja pehar pobjednika - izvijestio je Marač, te dodao:

"Nakon pet mjeseci mukotrpnih i teških zimskih priprema koje su se sastojale od "suhih" treninga sastavljenih od plivanja, trčanja i teretane biciklisti Luks Racing Team-a su početkom trećeg mjeseca krenuli sa treninzima na biciklu. Očekivanja ove sezone su puno veća i sigurno je da će rezultati biti i primjereni ovom planskom treniranju kroz zimske pripreme. Sve u svemu vrlo zapažen nastup požeških biciklista na utrci u Šidu i pokazatelj da se planskim treninzima i pripremama može puno više očekivati od sezone 2016."








Sezona se nastavlja utrkom UCI C1 u Premanturi koja se održava 2.4.2016. godine.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI