Slavonija remizirala s jakim Bjelovarom, Slavija upisom tri nova boda održala razliku na vrhu

20.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 4916

Nogometaši Nogometnog kluba Slavonija jučer su na svom Stadionu kraj Orljave ugostili NK Bjelovar u 19. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Istok. Kapetan Mile Pavelić već je na samom početku utakmice doveo svoju momčad u vodstvo. Desetak minuta poslije Kolar je postavio konačnih 1:1. Požežani su s ovim bodom se popeli za dva mjesta na prvenstvenoj ljestvici, sada su 7. s 30 skupljenih bodova. U sljedećem, 20. kolu, igrači trenera Bakule gostuju u Belišću.

Nogometni klub Slavija ostvario je bitnu, minimalnu pobjedu od 1:0 na gostovanju u Ždralovima protiv NK Mladost. Pleterničani tako suvereno grabe prema naslovu prvaka 3.HNL. Trenutačno su prvi, imaju 41 bod, Međimurje je drugo s 36 bodova. BSK iz Bijelog Brda, glavni konkurent Slaviji danas igra utakmicu protiv NK Podravina, a ako i pobijede, približit će se Pleterničanima na tri boda zaostatka. Sljedeće kolo na stadion Stjepan Zdenko Šivo u Pleternici dolazi NK Mladost iz Antina, trenutačno posljednja ekipa lige. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI