Ana Vilenica u Požegi: Slijedite svoje snove i stvarajte nove vrijednosti

Ana Vilenica u predstavi Sladoled
(FOTO: Tomislav Milanović)

19.03.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6109

"Kad sam bila mlađa godio mi je dinamičan ritam glumačkog posla, odnosno izmjenjivanje  razdoblja koja su užasno zauzeta s onima razdobljima kad ne radiš puno. Dosta se putuje i ja to volim, ali moram priznati da sam se malo sam se umorila. Jedva čekam da nekakav veći period u životu provedem na jednom mjestu ", rekla je poznata hrvatska glumica Ana Vilenica koja je s glumicom Mladenom Gavran gostovala u Požegi glumeći u predstavi Sladoled sinoć u Gradskom kazalištu Požega.



Ana Vilenica poznata je po mnogim kazališnim predstavama, ali glumila je i u hrvatskim televizijskim serijama kao što je "Dolina sunca".


- Drugi put sam u Požegi. Nisam još do sada glumila, ali sam bila jednom prilikom na humanitarnim koncerta, ali Sladoled je moje glumačko "krštenje" u Požegi. Ova predstava mi je odlična za raditi jer ovo je glumački izazov zbog toga što igram likove s rasponom godina od tri do 63 godine. U radu je to bio izazov, a izvođenju užitak – priča nam Ana.


>Mislila je da će joj u predstavi Sladoled biti veći problem igranje mlađih godina, ali kaže da je zadovoljna s načinom na koji se snašla. 



- Bilo mi je teže raditi razliku između 50 i 60 godina zbog toga što je ta razlika gotovo nevidljiva i pitala sam se kako ću to napraviti to i postići razliku, ali nadam se da sam uspjela u tome. Što se tiče kazališne karijere trebala bi početi raditi u predstavi Scene Gorica, dječju priču Grga Čvarak i nešto smo govorili o ponovnoj suradnji s Teatrom Gavran što bi najviše voljela i to željno iščekujem – rekla nam je Ana.

Najdraža uloga joj je Marylin Monroe što je bio njen diplomski ispit kojeg je radila sam sa studentima s njene klase.  Mladim ljudima koji se žele baviti glumom poručila je da rade puno, slijede svoje snove, vjeruju u sebe i stvaraju nove vrijednosti.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI