Počinje 1. Županijska nogometna liga, Slavonija i Slavija nastavljaju 3.HNL

NK Sloga
(FOTO: Bojan Miščević)

18.03.2016. | Bojan Miščević/PSS
Pregleda: 3643



3.HNL
Nogometaši nogometnog kluba Slavija iz Pleternice i NK Slavonija iz Požege sutra (subota) nastavljaju s proljetnim dijelom prvenstva. Nakon tri odigrana kola, Pleterničani su uspjeli zadržati vodstvo u ligi odigravši remi s NK BSK iz Bijelog Brda prošlo, 18. kolo. 19. kolo Slavija igra protiv Mladosti iz Ždralova.

- Ovaj vikend putujemo u Ždralove, neće biti lako. Nedostajat će nam jedan, dva igrača zbog ozljeda, no to će biti prilika dati šansu nekim drugima da vidim hoće li oni zaslužiti ukazano im povjerenje - rekao je trener Dalibor Bognar.


Požežani će na svom terenu dočekati NK Bjelovar. Gosti su trenutačno četvrti na ljestvici i imaju 33 boda, dok su Požežani na sedmom mjestu s 29 bodova u dosadašnjem tijeku prvenstva. Utakmica je na rasporedu u subotu u 15 sati.


- Bjelovarčani su nam ostali dužni, tamo nismo dobro prošli (izgubili 6:0, op.a.). Vjerujem u svoje momke koji su prava ekipa, nadam se pobjedi, bit će to jedna prava prvenstvena utakmica - najavio je trener Marijan Bakula.

Utakmica se igra u subotu, 19. ožujka s početkom u 15 sati.

1. Županijska nogometna liga

Proljetni dio prvenstva kreće za klubove 1. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske županije.

Prvi će na teren igrači Jakšića i Papuka iz Velike koji se sastaju sutra (subota) s početkom u 15.30 sati na igralištu Jajare u Jakšiću.

Ostalih pet prvenstvenih utakmica će se odigrati u nedjelju, 20. ožujka s početkom u 15.30 sati.

Derbi kola igra se u Vidovcima gdje se sastaju domaći Dinamo i Tim osvježenje Kuzmica. Vidovčani su četvrti na ljestvici sa 18 bodova dok su Kuzmičani drugi sa 23 boda. Ova utakmica je susjedski derbi, a ti susreti uvijek budu neizvjesni, uzubudljivi i igraju se pred velikim brojem gledatelja.

Croatia na svom igralištu Grabovac dočekuje Mladost iz Pavlovaca. Mihaljevčani su odigrali odličnu jesensku polusezonu te su treći na ljestvici sa 19 bodova i mogu mirno odigrati drugi dio sezone bez straha od ispadanja iz lige. S druge strane Pavlovčani su u donjem dijelu ljestvice, sa 12 bodova nalaze se na devetom mjestu i očekuje ih teška borba za ostanak.

Derbi začelja igra se u Buku gdje će na igralištu Hrvatskinja domaći BSK Buk ugostiti Požegu. Bučani su na 10. mjestu sa 11 bodova dok je Požega posljednja, dvanaesta, sa 6 osvojenih bodova.

Jesenski prvak Sloga iz Trenkova gostuje u Kaptolu koji je prvi dio završio na 8. mjestu sa 12 bodova. Trenkovčani trenutačno imaju 26 bodova.

U Kutjevu će se sastati istoimeni domaćin i Slaven iz Gradca). Kutjevčani su peti sa 16 bodova dok su Gračani sedmi sa 13 bodova. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI