Juniori Slavije u polufinalu Kupa Hrvatske:¨Napravili smo rezultat koji nitko nikad neće ponoviti!¨

Susret juniora Slavije i Lokomotive
(FOTO: B.M.)

16.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 14048

Juniori Nogometnog kluba Slavija iz Pleternice pobijedili su danas favoriziranog prvoligaškog protivnika iz Zagreba, NK Lokomotivu, te se tako plasirali u polufinale Kupa Hrvatske za juniore. Rezultat je bio 4:1, ovo je sigurno povijesni uspjeh jer nitko nikad, a ako je vjerovati riječima trenera Damira Bognara, ni neće ponoviti ovakav uspjeh.

- Mi smo mjesto čiji seniori igraju treću ligu, a ovdje smo igrali u konkurenciji klubova poput Dinama, Rijeke, Lokomotive, Hajduka, Osijeka. Imamo jednu školu i na periferiji smo Hrvatske, a ovakvo što smo uspjeli. Ovo je povijesni uspjeh, tim veći što smo sve svojim snagama uspjeli napraviti - ispričao je za 034portal trener Pleterničana Bognar.

Kaže kako je teren bio dosta loš, no momci su odigrali vrhunsku utakmicu.


- Odlična utakmica, mi smo bili motivirani, napaljeni, a oni su naletili na raspoloženog protivnika. Utakmica je bila otvorena, rano smo poveli. Mikić je zabio dva komada, kao i Starčević. Na utakmici je bilo par stotina ljudi, više nego na seniorskim utakmicama. Iznenađenje smo cijelog natjecanja, bili smo autsajderi sa "sela", sad smo u polufinalu. Čestitam mojim prekrasnim dečkima na pobjedi, čestitao nam je i protivnik, pobjeda je čista `ko suza - izjavio je trener juniora Damir Bognar.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI