Smrtno stradala majka i dvoje djece: Dlanovi su joj bili krvavi od opekotina. Pokušali smo ih oživjeti

Požar u Dobrovcu
(FOTO: Mladen Mirković)

16.03.2016. | L.Galić/T.Milanović/M.Mirković
Pregleda: 30161

Oko 10,30 sati izbio je požar na obiteljskoj kući u Dobrovcu pored Lipika.

Na terenu su vatrogasci DVD-a Lipik, hitna pomoć i policija.

Prema informacijama iz policije tri su osobe ozlijeđene, a neslužbeno doznajemo da jednu ili više osoba djelatnici hitne reanimiraju. U tijeku je očevid nakon čega će biti poznato više informacija...


Dodano u 13 sati


Smrtno su stradali majka i dvoje male djece. Otac je u trenutku izbijanja požara bio izvan kuće. Susjedi kažu da je otišao platiti račune. Po povratku ga je dočekao jeziv prizor.





Detalje ove, nezapamćene tragedije, vidno potresen, prepričao nam je susjed A.K.

- Vidio sam susjeda kako je istrčao van i vikao: U pomoć, požar! Došao sam u kuću i vidio ženu kako leži na podu. Dlanovi su joj bili krvavi od opekotina. Pokrio sam glavu jaknom da ne udišem dim i izvukao ju van. Susjed je oživljavao suprugu, a ja sam se vratio po djecu koja su bespomoćno ležala na podu, crni od dima. Pokušali smo ih oživjeti, no nismo uspjeli - prepričao je.

Na mjestu događaja je Darko Žegarac, zamjenik županijskog državnog odvjetnika iz Bjelovara.
Tijela 26-godišnje majke, njezine trogodišnje kćeri i petogodišnjeg sina još uvijek su na ulazu u njihov dom. Otac je u stanju šoka odvezen u bolnicu.

U bolnicu je naknadno zbog stanja šoka odvezen i susjed koji je pokušao spasiti majku i djecu.



Na mjestu tragedije susjedi u nevjerici te djed stradale dječice i svekar nesretne I.Š. koji je za svoje najmilije došao upaliti lampione. Obitelj se kažu, u Ulicu hrvatskih branitelja doselila prije dvije godine. Stradala 26-godišnjakinja je radila u domu umirovljenika i bila je, dodaju, vrlo draga osoba. Trenutačno je bila na godišnjem odmoru. Susjedi prepričavaju kako je riječ o izuzetno dobroj obitelji, djeca su bila vesela i nasmijana te su se uvijek javljali susjedima.



U Dobrovac je došao i tim za očevide iz Zagreba.
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI