Iz požeške knjižnice pozivaju: Fotkajte se s knjigom i osvojite nagradu

Natječaj je otvoren do 1. travnja
(FOTO: GKPZ)

15.03.2016. | Lidija Galić/GKPZ
Pregleda: 3430

Do 1. travnja otvoren je foto-natječaj "Ja sam knjiga – stopi se s naslovnicom, poistovjeti se s likom" kojim Gradska knjižnica i čitaonica u Požegi želi popularizirati knjigu i čitanje te razvijati naviku čitanja, kreativno izražavanje kroz fotografiju te pozitivnu svijest o čitanju.

- Fotografije trebaju prikazati interakciju čovjeka i knjige. Mogu prikazivati način kako se čitač stapa sa slikom naslovnice knjige ili kreativan način kako se čitač poistovjećuje s likom iz knjige uz uvjet da su na fotografiji i čovjek i knjiga. Snimite fotografiju koja odgovara temi i sudjelujte u izboru za vrijedne nagrade i sudjelovanje na izložbi koja će biti otvorena za Noć knjige, 22. travnja 2016. - pozivaju iz požeške knjižnice.

Fotografije će vrednovati povjerenstvo u sastavu: Damir Hoyka (fotograf), Snježa Mekić Delić (slikarica), Magdalena Došen (prof. likovne umjetnosti) i Aleksandra Pavlović kao predstavnica organizatora. Autore triju najboljih fotografija čekaju vrijedne nagrade. U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske.


Autori čiji su radovi uvršteni u izložbu bit će pozvani na otvorenje te će im biti uručeno priznanje.


Više informacija na  www.gkpz.hr/foto-natjecaj ili na Facebook stranici Gradske knjižnice i čitaonice Požega www.facebook.com/gradskaknjiznica.pozega








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI