Braća Požega i Patrik Oroz ostvarili zapažene rezultate na juniorskom prvenstvu Hrvatske

Streljaštvo
(FOTO: Bojan Miščević)

14.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 4007

Juniorsko prvenstvo Hrvatske u gađanju zračnim oružjem održano je proteklog vikenda u Solinu. U disciplini zračna puška nastupili su i juniori Građanskog streljačkog društva Požega 1871.

- U  konkurenciji 17 ekipa mladi Požežani su u svom prvom nastupu na Prvenstvu Hrvatske u ovoj disciplini, zauzeli solidno 14. mjesto. Pojedinačno najbolji član ekipe bio je Igor Požega koji je u konkurenciji 65 juniora zauzeo 30. mjesto s osobnim rekordom 587.6 krugova. Odlično je gađao i najmlađi član ekipe Davor Požega koji je s također osobnim rekordom 576.8 krugova zauzeo 42. mjesto. Treći član ekipe bio je Patrik Oroz koji je s pogođenih 547.7 krugova završio na 60. mjestu - izvijestio je tajnik Društva Zoran Špoler, te dodao:

"Sve u svemu odličan nastup mladih požeških strijelaca i nadamo se najava jedne dobre generacije, jer se uskoro očekuje priključak nekih novih klinaca koji su trenutno polaznici škole streljaštva. Sljedeći nastup požeški strijelci imaju već sljedećeg vikenda kada se u Požegi održava Prvenstvo Hrvatske u gađanju samostrelom u dvorani."



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI