Slavonija pobijedila Višnjevac 0:2:¨Mogli smo ih unakaziti¨

Mile Pavelić
(FOTO: Josip Marković)

13.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 4063

Nogometaši Nogometnog kluba Slavonije pobijedili su danas na gostovanju u Višnjevcu istoimenog domaćina rezultatom 0:2 u susretu 18. kola 3. Hrvatske nogometne lige Istok. Za kratki komentar utakmice nazvali smo trenera požeških plavih Marijana Bakulu.

- Dobro smo ušli u utakmicu, visoko stali, odigrali smo presing i to je rezultiralo golovima koje smo na vrijeme zabili i tako riješili utakmicu u svoju korist. Prvo poluvrijeme je završilo 0:1, mogli smo i više golova zabiti, a drugo poluvrijeme smo se dobro postavili i održali visoki ritam te stvarali šanse. Šteta što nismo zabili sve prilike, mogli smo ih unakaziti. Stvarno sam zadovoljan prikazanom igrom i čestitam igračima na želji i odličnom rezultatu - izjavio je Bakula.

Grbeš je zabio gol za vodstvo na asistenciju Pavelića, da bi kapetan Pavelić potvrdio svoju odličnu formu zabivši gol za pobjedu od 0:2.


- Znao sam da ćemo sve bolje igrati kako prvenstvo odmiče i ovo je odlična uvertira za susret s NK Bjelovar sljedeće kolo. Oni su nam ostali dužni, tamo nismo dobro prošli, no vjerujem u svoje momke koji su prava ekipa, nadam se pobjedi, bit će to jedna prava prvenstvena utakmica - najavio je Bakula. Utakmica se igra u subotu, 19. ožujka s početkom u 15 sati.


Požežani su trenutačno sedmi na ljestvici s 29 bodova dok su Bjelovarčani četvrti s 33 skupljena boda.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI