Izdržao dva mjeseca bez cigareta: Prijavio sam se zbog zaručnice, ali i zbog zdravlja

Nikica Gjurić prestao je pušiti i osvojio 500 kuna
(FOTO: Mladen Mirković)

12.03.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 9640

Mladen Lončarević iz Gradca ostavio se pušenja te usput zaradio tri tisuće kuna. On je naime izvučen kao prvonagrađeni u natječaju "Pušenje odbaci lovu nabaci". Jednu od utješnih nagrada u iznosu od 500 kuna dobio je Nikica Gjurić iz Kuzmice.







- Prijavio sam se na natječaj prvo radi zaručnice jer su joj cigarete i dim počeli smetati, ali i zbog samog sebe, iz zdravstvenih razloga. Natječaj je otvoren 20. siječnja, prijavio sam se i odmah 21. siječnja prestao pušiti. Sad sam već dva mjeseca uspio izdržati bez cigareta. Osjećam se bolje,a i bolja je situacija u novčaniku. Nemam namjeru više početi, a i ostalima poručujem da pokušaju prestati pušiti - rekao nam je Nikica Gjurić.
Po 500 kuna nagrade osvojili su još Višnja Indžić iz Požege, Marija Abramović iz Pleternice i Đuro Katić iz Šumanovca.


Marija Abramović iz Pleternice pušila je pet godina.
- Po prestanku pušenja krenula sam se više baviti sportom i vježbanjem kako bih uspjela odvući pažnju na nedostatak cigareta i ne zapaliti. Puno bolje se osjećam i savjetujem svima da, koliko god imaju želju za cigaretama, pokušaju prestati jer ne samo da je jeftinije već se čovjek bolje osjeća.






Akcija prestanka pušenja počela je 10.veljače i trajala je 30 dana, a odaziv je bio velik. Prijavilo se 46 osoba od čega ih je odustalo 18 te ih je na kraju ostalo 28. Među njima je 12 muškaraca i 16 žena i od toga su gotovo 43 posto osobe mlađe od 30 godina. Najmlađa osoba je imala 20, a najstarija 56 godina.

Pred potencijalnim dobitnicima nagrade je testiranje te svjedok potvrđuje njegov ili njezin status nepušača u proteklih 30 dana. Tek nakon toga postaje dobitnik nagrade. Testiranja će se provesti 14. i 15. ožujka, a svečana dodjela nagrada je planirana za 18. ožujka.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI