Članice županijskog foruma SDP-a dijelile cvijeće prolaznicama

Dijeljenje cvijeće u šetališnoj zoni
(FOTO: Tomislav Milanović)

08.03.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4356

"Svim ženama želimo sretan Međunarodni dan žena uz moto foruma žena "Pola neba, pola zemlje, pola moći", poruka je iz Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Požeško-slavonske županije, čije su članice danas u pješačkoj zoni povodom Međunarodnog dana žena dijelile cvijeće prolaznicama.






- Tražimo uključivanje žena u odlučivanje u društvu, snažniju zastupljenost u parlamentu i općenito na mjestima odlučivanja te očuvanje i unaprjeđenje stečenih seksualnih i reproduktivnih prava, prava na autonomno odlučivanje o vlastitom tijelu, prava na jednaku plaću za rad jednake vrijednosti i prava na dostojanstven život - rekla je Mihajla Pavković, predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Požeško-slavonske županije.




- Čestitajući Međunarodni dan žena prisjećamo se samog početka kad su žene digle svoj glas i cijelog puta koji su prešle. Pozivam sve da se zalažemo za ravnopravnost u ekonomskom, socijalnom, radnom, privatnom, kućnom, znanstvenom pogledu žena s muškarcima. Kao dugogodišnji politički djelatnik na tom planu sam radio i zalagao se i zalagat ću se i dalje – rekao je predsjednik SDP-a Požeško-slavonske županije, Zdravko Ronko.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI