Požeške plesačice ponovno uspješne; osvojile 4 zlatne i 2 srebrne medalje

Požeške plesačice
(FOTO: Plesni studio marine Mihelčić)

07.03.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 4000

Četiri zlatne i dvije srebrne medalje osvojile su plesači Plesnog studija Marine Mihelčić na prvenstvu Hrvatske u Hypo centru u Zagrebu. Natjecanje je trajalo tri dana, bilo je više od tisuću plesača, a Požežani su sudjelovali s devet koreografija.







- U velikoj konkurenciji birale su se najbolje koreografije za Gala večer u subotu gdje je od 550 koreografija izabrana i naša članica Hana Ledić s koreografijom Spanish Rose. U prepunoj dvorani Hypo centra Hana je odličnom izvedbom pokazala zašto je u ovih izabranih 17 koreografija. Hana Ledić osvojila je zlatnu medalju i za klasični solo Bajadera te zlatnu medalju za musical solo Spanish rose - doznajemo od voditeljice Marine Mihelčić.







Zlatnu su medalju u paru osvojile Hana Ledić i Nika Sabljak za koreografiju All for the best te Lora Ledić i Nia Barišić za koreografiju The Olivers. Hana Ledić osvojila je i srebrnu medalju, za lyric solo Bird girl. Srebro je osvojila i Valentina Ivanišević za lyric Schindler list.
Svi su se požeški plesači kandidirali za odlazak na Svjetsko prvenstvo u  A - ligu. U Poreču im tako predstoji borba s plesačima iz cijeloga svijeta.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI