Na meti opet policajci: U Bektežu izvrijeđani, u Pakracu policajac dobio udarac u glavu

policija
(FOTO: Lidija Galić)

07.03.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 9152

Policijski službenici s područja PU požeško-slavonske ponovno su, na radnom mjestu, izvukli deblji kraj.

Naime, u petak, 4. ožujka 2016. godine, oko 13,40 sati, između mjesta Bektež i Kula, policijski su službenici tijekom nadzora prometa zatekli 16-godišnjaka koji je, prije stjecanja prava na upravljanje, vozio tehnički neispravno teretno vozilo marke Mercedes, požeških registarskih oznaka. Na mjesto događaja je došao njegov 38-godišnji otac. Vikao je i galamio te vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 38-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije.  Protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Uvrede i fizički napad doživjeli su u nedjelju oko 3,35 sati i policajci u Pakracu. Na njih se u Bolničkoj ulici obrušio ničim izazvani 22-godišnjak.


- Pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,34 promila je nakon izlaska iz ugostiteljskog objekta bez ikakvog povoda omalovažavao i vrijeđao policijske službenike te ih je tjelesno napao. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijede optužni prijedlog i kaznena prijava - navodi se u policijskom izvješću.
Neslužbeno doznajemo da je policajac dobio udarac u lice.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI