DJ Pero FullHouse svirat će na 5. rođendanu 034portala, ulaz je besplatan

Party 034portala je 18.3.2016. u Platinumu
(FOTO: 034portal)

05.03.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4699

Kao što smo i najavili za 5. rođendan 034portala priredili smo neka iznenađenja. Jedno od njih je veliki party za naš rođendan na koji je ulaz besplatan, a na kojemu će kao gostujući DJ-i svirati Pero FullHouse, legendarni hrvatski techno/house DJ i Tom Polo, house DJ iz Zagreba. Obojica su nastupili na popularnom festivalu elektronske plesne glazbe Ultra. Pridružit će im se domaći DJ-i Fixsell i Topa.

Ako ste raspoloženi za jedan dobar party elektronske glazbe pozivamo vas da nam se pridružite 18.3.2016. od 22 sata u diskoteci Platinum i novootvorenom lounge baru PlatinumIN koji su povezani prostori. Dakle, party je na dva floora uz 4 DJ-a.


DJ Tom Polo


Na većem techno flooru od 22 sata nastupa požeški DJ Fixsell, a kasnije Pero Fullhouse. Na house/disco flooru svirat će Tom Polo i požeški DJ Topa.


Zadnje gostovanje Pere Fullhousa na području Slavonije bilo je prije 5 godina, a kako najavljuje napravit će pravi tulum jer nikada nije gostovao u Požegi. Oni koji to još ne znaju, Pero FullHouse je 90-ih godina bio jedan od pokretača partija i događaja koji su Hrvatsku još jače smjestili na klupsku kartu Europe i svijeta, a što je otvorilo vrata prema danas iznimno popularnim svjetskim festivalima elektronske glazbe koji se događaju na Jadranu.


DJ Pero FullHouse

Inspiriran je zvucima minimalizma i Detroit techna, a danas, kako kaže, njegov je DJ-ing evoluirao i moderna je inačica underground techno i house zvuka, ali još uvijek je pod utjecajem Detroit korijena.

Ploče je vrtio s nekim od najboljih techno DJ-a kao što su: Carl Cox, Laurent Garnier, Jeff Mills, Ben Sims , Stacey Pullen, Mr C, Luke Slate, Richie Hawtin i drugi. U svojih 20 godina karijere imao je više od 1500 nastupa u gotovo svakom klubu u regiji i nekim od najvećih festivala u Europi.

U Požegi još nikada nije gostovao i zato vas pozivamo na tulum godine 18.3.2016. u Platinum u centru Požege.



Dolaziš? Potvrdi i pozovi prijatelje na Facebooku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI