Sreća u nesreći: Autobus s djecom sletio u putni kanal, nema ozlijeđenih

Autobus koji je sletio
(FOTO: Čitatelj)

04.03.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 19061

Iza 7 sati u mjestu Omanovac došlo je do slijetanja autobusa s ceste. Kako saznajemo radi se o autobusu APP-a koji je vozio na redovnoj liniji.

Za promet je zatvorena cesta D-5, a policija provodi očevid nakon čega će se znati pojedinosti.

Prema informacijama s kojima sada raspolažemo u autobusu je bilo i djece, a ozlijeđenih nema. Još uvijek nemamo službene informacije kako je došlo do nesreće.


Čitatelj nam javlja da je autobus prevozio djecu iz Pakraca u Daruvar te je u zavoju na nizbrdici, najvjerojatnije zbog snijega, vozač izgubio kontrolu i autobus je proklizao i popriječio na cesti.


Dodano u 10,30 sati

U 9,50 sati državna cesta D-5 koja je bila zatvorena zbog očevida prometne nesreće otvorena je za sav promet, javio je Centar 112.

Dodano u 15:30 sati

Nakon očevida iz PU požeško-slavonske javila nam se službenica za odnose s javnošću Nikolina Janković koja navodi da se radi o prometnoj nesreći s materijalnom štetom u kojoj nema ozlijeđenih. "40-godišnji je vozač uslijed neprilagođene brzine uvjetima na cesti izgubio nadzor nad vozilom i sletio u putni kanal udarivši u stup električne rasvjete. Protiv njega slijedi prekršajna prijava", rekla je Nikolina Janković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI