Proslava rođendana kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga:¨Šuker je obećao dovesti brončane Vatrene¨

Izlijevanje ploče za kioska u Vidovcima
(FOTO: NK Dinamo Vidovci-Dervišaga)

01.03.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 6828

Nogometni klub Dinamo Vidovci-Dervišaga ove godine obilježava 70 godina rada i postojanja. Dobili su i trofej Požeškog sportskog saveza na nedavno održanoj svečanoj dodjeli.

- Centralna svečanost će biti 15.9. ove godine kada je službena obljetnica kluba. Kroz godinu imamo razne planove i aktivnosti koji su vezani za obilježavanje obljetnice. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nam je obećao dovesti generaciju brončanihreprezentativaca iz 1998., obećali su nam i iz Dinama iz Schaffhausena se pridružiti u proslavi pa ne znamo još točno kada će tko moći doći pa još nisu svi detalji oko toga dogovoreni. Pripremamo i monografiju, radimo na dovršenju igrališta s umjetnom travom, a gospodin Polak plete mreže. U suradnji s gradom, naši volonteri poput Ive Radičevića rade na nabavljanju kocki kojima bi se trebalo popločati prilaz igralištu - rekao je za 034portal Marinko Marić iz kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga.

Kaže kako su napravili projekt, dio sredstava bi trebali povući iz Europskog fonda za ruralni razvoj, a kao centralnu stvar radova oko uređenja stadiona navodi plan za izgradnju još jednog pomoćnog igrališta te izlijevanje ploče za kiosk koji bi trebao služiti kao mjesto kraj igrališta s umjetnom travom gdje se može sjesti, popiti piće, nešto pojesti.


- Danas su Mijat Rašić, Danijel Rendulić, Josip Bonić i Milan Martić izlili ploču za kiosk, sljedeći korak je uređivanje svlačionica jer imamo oko 100 registriranih igrača i zna biti gužva. Idući tjedan imamo godišnju izvještajnu skupštinu, Žuja kup je u Vidovcima od 23. do 30. travnja pa se nadamo i radimo na tome da do tada sve bude gotovo. Načelno, svaki tjedan će biti neka akcija, ne stajemo ove godine - zaključio je Marić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI