Tijekom nadzora vozača pozitivan na ¨speed¨ i ¨travu¨

policija
(FOTO: Anđelko Banović)

01.03.2016. | B.M.
Pregleda: 6666

Proteklog vikenda, u noći sa subote na nedjelju 26./27. veljače 2016. godine, policijski službenici na području PU požeško-slavonske provodili su preventivno-represivnu akciju usmjerenu na nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droga u prometu.

- Kod jednog 26-godišnjeg vozača osobnog automobila na području Policijske postaje Pakrac tijekom preliminarnog testiranja na droge dobivena je pozitivna reakcija na dvije vrste droge, amfetamine i THC - javljaju iz policije.

Tijekom provedbe akcije kontrolirana su ukupno 92 vozača osobnih automobila i pri tome je utvrđeno 15 kršenja prometnih propisa, od kojih se devet prekršaja odnosilo na utvrđene nedozvoljene koncentraciju alkohola u krvi.


- Od svih utvrđenih koncentracija alkohola u krvi najviše vozača, njih pet, imalo je koncentracije između 1,01 i 1,50 promila, a najveća zabilježena koncentracija od 1,50 promila utvrđena je 24-godišnjem vozaču osobnog automobila koji je pored vožnje u alkoholiziranom stanju vozilom upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom - rekli su u policiji.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI