Pritvoren pljačkaš koji je opljačkao trgovinu u Pleternici, tražilo ga se i zbog razbojništva u Požegi

Fotorobot razbojnika iz Jelačićeve
(FOTO: PU požeško-slavonska)

29.02.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 10965

Policija je pronašla razbojnika koji je opljačkao u subotu trgovinu Metra u Pleternici, a čini se da je to isti počinitelj za kojim se traga od 10. mjeseca prošle godine zbog pljačke trgovine Lux u Požegi.

Naime, javlja policija, u subotu, 27. veljače 2016. godine oko 19.55 sati, u Pleternici u Ulici ukralja Zvonimira, u trgovini u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege, nepoznata muška osoba uz prijetnju hladnim oružjem od 56-godišnje prodavačice otuđila je novac te se udaljila u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici su ubrzo nakon dojave na području Jakšića pronašli počinitelja te dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege utvrdili da je počinio navedeno kazneno djelo.


Također ga se sumnjiči da je 29. listopada 2015. godine, u  Požegi, u Ulici bana Josipa Jelačića, u prodavaonici u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege, uz prijetnju hladnim oružjem od prodavačice otuđio novac.


On je jučer uz posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku, doznajemo od službenice za odnose s javnošću PU požeško-slavonske Nikoline Janković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI