Pisarović, Brus i Delišimunović nastupili na splitskom polumaratonu

Trkači u Splitu
(FOTO: Marijan Delišimunović)

29.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5537

Požeški trkači Vinko Pisarović, Marijan Brus i Leona Brus te Pakračanin Marijan Delišimunović nastupili su jučer na splitskom polumaratonu u konkurenciji od 1200 trkača te tako otvorili ovogodišnju trkačku sezonu. U kategoriji polumaratona Vinko Pisarović ostvario je rezultat 1:49, Marijan Brus 1:38 dok je Marijan Delišimunović polumaraton istrčao za 2 sata i 8 minuta. U kategoriji do 5 kilometara nastupila je Leona Brus kojoj je ovo bila prva službena utrka sa ostvarenim rezultatom od 0:29.

- Osim povremenog vjetra koji je negdje pomagao trkačima, a negdje odmagao, vrijeme za utrku bilo je idealno, organizacija besprijekorna, a staza poučna i valovita. Trčalo se 5 km prema Solinu, a onda natrag kroz vojarnu Lora, da bi se potom napravio krug unutar poljudskog stadiona i na kraju park šumom Marjan - izvijestio je Marijan Delišimunović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI