Divlji deponiji: ¨Bacaju smeće gdje ne treba, locirat ćemo problem i naći rješenje¨

Divlji deponij u Kutjevu
(FOTO: Čitatelj)

28.02.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 5517

Zabrinuti čitatelj iz Kutjeva poslao nam je fotografije divljeg odlagališta na Mačevom brdu gdje, kako kaže, Kutjevčani svaki dan šeću, a u blizi su vikendice i vinogradi. Na fotografijama su, kaže čitatelj, dva divlja deponija od kojih se širi neugodan miris, a ima i štakora.

"Da stvar bude gora smećem se zatrpavaju odvodni kanali koje trebaju očistiti Hrvatske vode, međutim oni to ne rade i voda uništava redove vinograda i središnji put koji vodi do vikendica", napisao je čitatelj.









Dodaje kako Grad Kutjevo ponekada naspe te puteve, ali da nasuto voda brzo odnese, piše čitatelj.

Odgovor na pitanje potražili smo u Gradu Kutjevu, točnije kod gradonačelnika Josipa Budimira. Rekao nam je da za konkretne lokacije divljih odlagališta ne zna, ali da će komunalna služba izići na teren i utvrditi stanje.

- Čim utvrdimo lokaciju i koliki je problem ići ćemo u sanaciju i rješavanje problema. Mi ne možemo hodati za ljudima i paziti gdje bacaju smeće, a istina je da se smeće baca gdje ne treba. Mi na to ne možemo utjecati, ali možemo vidjeti o čemu se ovdje radi i pokušati pronaći rješenje - odgovorio je gradonačelnik Budimir.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI