Blagojević i Ćosić najzaslužniji za prvu pobjedu rukometaša u proljetnom dijelu

Branislav Blagojević
(FOTO: Bojan Miščević)

27.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 3932

Rukometaši Rukometnog kluba Požega, u napetoj i neizvjesnoj utakmici, pobijedili su rukometaše RK Nexe iz Našica u 14.kolu 2. Hrvatske rukometne lige - Sjever. Bila je ovo treća utakmica proljetnog dijela prvenstva i prva pobjeda, rezultat je bio 29:28. Prvi dio utakmice pripao je gostima koji su vodili, čak i s tri razlike, do pred kraj poluvremena kada naši rukometaši stižu, pa i sami prelaze u vodstvo. Na odmor se ipak otišlo u egalu 13:13.
U drugom dijelu se nastavlja neizvjesna borba, gosti ulaze u zadnjih deset minuta s prednošću od dva gola, ali Požežani sretno i spretno pobjeđuju na oduševljenje domaće publike koja je u popriličnom broju ispunila Sportsku dvoranu Tomislav Pirc.

- Vrlo, vrlo tijesna i teška utakmica protiv jakog protivnika koji je bio iznimno motiviran. Pokazali su strašnu volju i odigrali su izvrsnu utakmicu. Mi nismo bili tako dobri, radili smo puno tehničkih grešaka, loše smo igrali u obrani. To nas je koštalo, ali uspjeli smo izvući minimalnu pobjedu i htio bi čestitati svojim igračima. U tih zadnjih par minuta smo se izvukli, dok protiv iskusnijih ekipa ovakvom igrom sigurno nećemo uspjeti izvući ovakav rezultat. Izdvojio bi Antonija Ćosića koji je s par izvrsnih obrana preokrenuo utakmicu i Branislava Blagojevića koji je vrhunskim angažmanom u obrani digao ekipu koja je uspjela
večeras pobijediti - izjavio je trener Požežana Dario Anić.

Najbolji strijelac u redovima Požežana bio je Karlo Grgurić koji je utrpao deset komada. Sljedeće kolo Požežani putuju u Garešnicu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI