¨Učenje je ono što moram kako bih se bavio onim što volim, a to je nogomet¨

Marko Letinić prima nagradu
(FOTO: Vjeran Blašković)

26.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5830

Marko Letinić odličan je učenik petog razreda Osnovne škole Antuna Kanižlića. Osim toga, Marko je i nogometaš, jedan od najperspektivnijih sportaša grada Požege ispred Nogometnog kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga. Primio je i nagradu na nedavno održanoj svečanoj dodjeli u Gradskom kazalištu Požega.

- Bio sam sretan i uzbuđen, malo je bila i trema. Ne igram nogomet zbog nagrada već zbog ljubavi. Trenirati sam počeo nakon prvog osnovne. Rekao sam roditeljima da bih želio igrati, a mama je rekla da može, ali ako prvi razed prođem s odličnim uspjehom. To sam i napravio i eto - ispričao nam je Marko.

Kaže kako je jedini igrač koji igra i za početnike i pionire jer su početnici do uzrasta šestog razreda osnovne škole, a Marko je jedini uzrasta peti razred osnovne koji igra i za pionire.


- Igram na poziciji lijevog krila, a treniramo četiri puta tjedno te igramo jednu do dvije utakmice vikendom. Nakon nogometa i učenja mi ne ostane puno vremena, a što slobodnog vremena imam, provedem ga s prijateljima. Učenje je ono što moram kako bi se mogao baviti onim što volim, a to je sport - za kraj je rekao mladi Letinić.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI