Teretni automobil udario u Golf koji je trebao skrenuti

Prometna nesreća
(FOTO: Mladen Mirković)

25.02.2016. | V.B.
Pregleda: 8589

Iza 11 sati u Dubrovačkoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Kako saznajemo, teretni automobil udario je u zadnji dio Golfa u kojemu su bile dvije osobe. Nastala je samo materijalna šteta, a suvozačice je trudna zbog čega je na mjesto događaja došla hitna pomoć. Očevid je u tijeku.






Dodano 26.2.2016. u 9 sati


"19-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke "Fiat", vukovarskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine nije uspio zaustaviti vozilo prilikom čega je udario u zadnji dio osobnog automobila marke "Volkswagen", slavonskobrodskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 30-godišnjak koji je zaustavio vozilo poradi propuštanja vozila iz suprotnog smjera, a u namjeri skretanja ulijevo. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 24-godišnja putnica iz osobnog automobila marke "Volkswagen", a protiv 19-godišnjaka slijedi prekršajni nalog", saznajemo od službenice za odnose s javnošću PU požeško-slavonske Nikoline Janković.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI