Matej Jaroš i Petra Lovrić najbolji sportaši grada Požege

Najbolje kadetkinje
(FOTO: Vjeran Blašković)

24.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 10813

Matej Jaroš iz Moto kluba Promet Požega i Petra Lovrić iz Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega najbolji su sportaši grada Požege za 2015. godinu. Proglašeni su najboljima u kategoriji seniori, po izboru Požeškog sportskog saveza na svečanoj dodjeli održanoj večeras u Gradskom kazalištu Požega. Ove godine je novina da u izboru ne sudjeluju mediji već se sportaši proglašavaju isključivo po kriterijima Saveza.

Petra Lovrić najbolja je igračica i strijelkinja A2 lige sa prosjekom od 25 koševa  i rekordom sezone od 41 koša.

- Jako sam iznenađena jer ove godine ovo nisam očekivala, jako sam sretna i to mi je motivacija da se i dalje nastavim truditi i počašćena sam što sam već drugu godinu najbolja seniorka grada - izjavila je Petra Lovrić.


Matej Jaroš nagradu je primio s određenom količinom gorčine jer mjesec dana prije početka sezone još uvijek nema motor s kojim bi se natjecao u predstojećoj sezoni motocross prvenstva Hrvatske. Jaroš je vrhunski sportaš 1. kategorije, reprezentativac Hrvatske koji je nastupio na Kupu nacija i osvajač je Kupa Hrvatske u motocrossu i super crossu.


- Zadovoljan sam i sretan, ove godine nitko od sportaša seniora nije briljirao, tako ni ja, ali rezultati su tu. Viceprvak Hrvatske sam u motocrossu, izabran sam po kriterijima Požeškog sportskog saveza. Svakako mi je drago - rekao je Jaroš.

Nagrade su dodijeljene i najboljim kadetima i juniorima Požege. U kategoriji najbolji junior nagradu je odnio Mihael Jugović iz Boksačkog kluba Graciano dok je među juniorkama laureatkinja postala Tonka Pavelić iz Gimnastičkog društva Sokol.
Najboljim kadetom proglašen je Tibor Kakuk iz Šahovskog kluba Požega, dok je među kadetkinjama najbolja proglašena Ana Vojtulek iz Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega.

Nagradu za najboljeg pojedinca osobe s invaliditetom ponijela je Željka Peška, svjetska prvakinja u kuglanju za slijepe iz Sportske udruge slijepih Zlatna dolina.

Najboljom ženskom udrugom proglašen je Ženski košarkaški klub Plamen Požega dok je laskavu titulu kod muških dobila udruga Moto klub Promet Požega.

Nagradu za najbolju sportsku udrugu osoba s invaliditetom dobio je Boćarski klub Nada iz Požege.

U kategoriji sportski trener godine najboljima su proglašeni Branko Ivanešić iz BK Nada, Hrvoje Raguž Fitnes klub "Play", Vladimir Englman kao trener Ženskog košarkaškog kluba Požega i Košarkaškog kluba Požega te Jozo Marić, trener Športske udruge slijepih Zlatna dolina. Trofej Požeškog sportskog saveza dobila je sportska udruga Nogometni klub Vidovci-Dervišaga, a trofejnim pojedincem proglašen je Krešimir Koppi.

Pogledajte fotogaleriju dodjele nagrada.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI