Župan primio časnike Zapovjedništva za potporu Hrvatske vojske

upan i časnici Zapovjedništva za potporu HV
(FOTO: Tomislav Milanović)

24.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5031

Župan Alojz Tomašević je u Županijskoj vijećnici primio časnike Zapovjedništva za potporu Hrvatske vojske. Upoznavajući ih s djelovanjem Požeško-slavonske županije dotakao se problema brze ceste na između Nove Gradiške i Lužana, poplave prije dvije godine, kapaciteta voda, obiteljskih gospodarstava koji su temelj razvoja, odmarališta Zvečevo, lovnog turizma, reorganizacije školstva i drugih.



- Velik dio mladih ljudi se iselilo iz ovih prostora i događa nam se teška "bijela kuga". Želimo postaviti naše gospodarstvo na noge. Temeljna gospodarska grana naše županije je poljoprivreda, ali ona je nažalost na koljenima. Predsjednik vlade tvrdi da ćemo poslije 10. ožujka dobit nove investicije i potporu našim gospodarstvenicima. Nalazimo se u donjem dijelu razvijenosti, ali imamo kapacitete i mogućnosti kad gledamo poLjoprivredu, prerađivačku i prehrambenu industriju – rekao je župan Alojz Tomašević.  


- Pozdravljam vas u ima generala Drage Matanovića koji će također doći. Čuli smo puno o Požeško-slavonskoj županiji. Napravili ste dosta toga na ponos Slavonije. Dolazimo često u Požegu, ovdje imamo postrojbe i trudimo se sačuvati i obogatiti vojarnu. Zapovjedništvo za potporu u Hrvatskoj vojsci zaduženo je posjećivati sve vojarne, učilišta i skladišta koja se nalaze u Hrvatskoj. Obilazimo sve županije i tako smo danas i ovdje – rekao brigadir Ivica Komljen.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI