15. Plesokaz: Očekuje vas program s 480 plesača, voditelja i koreografa

Ilijana Lončar, arhivska fotografija
(FOTO: Tomislav Milanović)

23.02.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3118

Na jubilarnom 15. Požeškom plesokazu  koji će se održati 27. i 28. veljače u Gradskom kazalištu Požega sudjelovat će 480 plesača, voditelja i koreografa. U organizaciji UO Plesna radionica Ilijane Lončar nastupit će 41 ansambl iz 21 grada iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.  Subota je tematska večer klasičnog baleta i suvremenog plesa, a nedjelja je večer šou jazz, hip-hop, rep i step plesa.

- Uz festivalski program naši gosti imat će priliku pogledati profesionalnu plesnu "Ti" u izvedbi dvoje višestruko nagrađivanih umjetnika Aleksandre Mišić i Ognjena Vučinića. To je priča o ljubavi, bliskosti, strasti i uzletima i padovima ljudskih odnosa. Posebno sam zahvalna svojoj bivšoj studentici s Umjetničke akademije, poznatoj hrvatskoj glumici Doris Pinčić Rogoznica koja će voditi obje večeri i dati vrlo važnu podršku Požeškom plesokazu – najavila je Ilijana Lončar.

Predstava "Ti" na programu je u subotu i nedjelju u 17 sati, a do 15. ožujka u Kazališnoj galeriji Ciraki Požežani će imati priliku vidjeti izložbu fotografija  Željka Milakovića iz Požege i Mladena Božićkovića iz Nove Gradiške pod nazivom "15 godina Požeškog plesokaza".


Plesokaz će se održati uz potporu Ministarstva kulture, Grada Požege, Požeško-slavonske županije, TZ Grada Požege i TZ Požeško-slavonske županije.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI