Pretendenti za prvaka lige, HKK Vukovar porazio Požežane 19 razlike

KK Požega protiv KK Borovo
(FOTO: Bojan Miščević)

21.02.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 5286

Košarkaši Košarkaškog kluba Požega izgubili su jučer gostujuću utakmicu 15. kola A2 košarkaške lige u Vukovaru protiv KK Vukovar rezultatom 80:61.

- Domaćin koji se bori za prvo mjesto lige je otvorio utakmicu s ciljem da od početka ništa ne bude prepušteno slučaju. Naša ekipa nije mogla parirati Vukovaru koji je do poluvremena vodio 20 razlike. Drugi dio je agresivnom igrom i borbenošću naša ekipa u više navrata dolazila na 13 ili 14 poena minusa ali više od toga nije išlo - izjavio je Nino Abramović koji je vodio ekipu zbog spriječenosti trenera Richa.

Dodaje kako su u redovima domaćina najraspoloženiji bili Raić i Katavić koji su održavali razliku i doveli utakmicu do pozitivnog ishoda za Vukovarčane.


- U našim redovima standardno dobri su bili Herceg i Bušić dok su ostali igrači ostvarili učinak manji od prosjeka - zaključio je Abramović.


Sljedeće kolo se igra u SD Tomislav Pirc, bit će to derbi sredine, dolaze košarkaši iz susjedne Nove Gradiške.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI